Miercuri, 27.09.2018, in cadrul Catedrei de Limbi straine a Liceului Tehnologic “Lazar Edeleanu”, a avut loc o manifestare prilejuita de Ziua Limbilor Europene, care a avut drept scop sublinierea importantei cunoasterii limbilor straine si incurajarea insusirii acestora.
Activitatea, organizata de prof. Arsaluis Ripeanu, Alina Bulgariu, Nicoleta Maxim si Loredana Preda, a avut un program bine pus la punct, care s-a remarcat prin diversitate. Nu au lipsit poeziile recitate in limbile franceza si engleza, un cantec in limba greaca, un Power point, dar si concursuri: de postere, desene si panouri pe tematica data si de cultura generala. Acesta din urma, a fost castigat de elevii clasei a XII-a D.
Evenimentul s-a incheiat cu o piesa de teatru, apreciata in mod deosebit pentru naturaletea interpretarii si originalitate, de catre elevii participanti.

Director, Constantin Patrana                                                                                    Consilier de imagine, Filip Roxana

 

Leave a Comment