Ziua Dobrogei a fost sărbătorită la Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu” cu mare fast, activitățile fiind împărțite pe diferite ateliere: culinar, de handmade, muzical.

Târgul de prăjituri a reprezentat o reală atracție, atât pentru elevi, cât și pentru invitați.

Concursul pe echipe “Din istoria Dobrogei”, desfășurat între clasele a IX-a U și a IX-a R, a aprins spiritul competiției și a readus în prim plan evenimente istorice reprezentative pentru aceste meleaguri.

Astfel, spiritul de echipă, talentul artistic, culinar, toate și-au dat întâlnire la activitatea de astăzi! Machetele satului tradițional dobrogean, portul popular, cântecul și dansul, plăcinta dobrogeana pregătită de elevii clasei a XI-a R, au fost doar câteva elemente cheie ale acestui eveniment, de la care nu au lipsit elevi cu reale calități muzicale, Roșca Georgiana Beatrice și Mandache Leonard, repertoriul folcloric dobrigean fiind reprezentat cu succes de melodiile interpretate. Dobrogea este un tărâm al diversității, care astăzi s-a oglindit în activitățile desfășurate în instituția noastră, la care au participat elevi, cadre didactice, părinți și invitați ai administrației publice locale! Mulțumim tuturor!

La mulți ani, Dobroge bogată!

Leave a Comment