Elevii edeleni, mereu implicaţi  şi dornici de a  învăţa lucruri noi, au fost invitați să participe la un nou proiect eTwinning, Act for a sustainable life, coordonaţi de doamnele profesoare Alina Bulgariu,  Arșaluis – Luiza Ripeanu şi Alina Oprean. Proiectul a î început pe 1 Decembrie şi se încheie î n luna Mai. Elevii claselor de turism , 10 C si 11 C vor  lucra pe teme ce se referă la problemele de mediu şi vor căuta soluţii si modalități de prevenire sau combatere a acestora.

Cu scopul de a lăsa o lume locuibilă generațiilor viitoare, este foarte important să educam  persoane sensibile la problemele de mediu și climatice, care au un nivel ridicat de conștientizare și pot găsi soluții la probleme. Clima se schimbă din ce în ce mai mult în fiecare an, temperatura lumii crește, iar resursele se epuizează rapid. Responsabilitatea noastră de a lăsa o lume mai locuibilă generațiilor viitoare ne-a determinat să ne gândim și să căutăm soluții rezonabile.

Elevii noştri sunt încântaţi să îndeplinească sarcinile propuse de coordonatorii proiectului,  profesori din Turcia si Polonia, sarcini ce constau in realizarea banerelor, crearea sloganurilor, a unui calendar digital, iar  mai târziu, vom planta si vom recicla, demonstrând astfel preocuparea pentru protecţia şi salvarea medului înconjurător.

Trebuie să menţionăm că acest proiect eTwinning este şi proiect Erasmus+, aprobat în această toamnă de Uniunea Eurpeană, coordonat de Polonia.

Leave a Comment