Noul proiect eTwinning  cu care se mandreste Liceul Tehnologic “Lazar Edeleanu”  este  SWOT VET si a fost conceput de catre coordonatorii din Turcia ca o provocare de a realiza si de a aplica analize SWOT institutiilor care fac parte din acest proiect, identificandu-se astfel asemanarile si deosebirile dintre institutii si sistemele educationale specifice fiecarei culturi. Tarile participante, Turcia, Croatia si Romania au adunat 13 profesori si 36 de studenti.

Proiectul este dedicat in exclusivitate liceelor tehnologice, specializarile specifice fiind turism si servicii, administratie si contabilitate, lucratori in domeniul juridic. Elevii care participa la acest proiect vor putea sa aplice analize scolilor lor si sa isi demostreze si exersese gandirea critica si strategica cu privire la viitorul educatiei tehnologice, vocationale.

Elevii participanti ai liceului nostru fac parte din colectivul clasei a X-a D, profilul Turism si servicii, si sunt coordonati de doamnele profesoare Ciolpan Gabriela si Nenciu Daniela Simona. Acestia au participat pana in acest moment la diverse activitati specifice inceputului oricarui proiect eTwinning: sondaje, prezentari, prezentarea orasului Navodari folosind aplicatia Thinglink, activitati dedicate Safer Internet Day, urmand ca urmatorul pas sa fie constituit de realizarea chestionarelor si aplicarea analizei. Asadar va vom pune la current cu rezultatele reiesite din munca echipei noastre.

https://www.thinglink.com/scene/1411995225173262339

Leave a Comment