Târgul Ofertelor Educationale a fost găzduit de Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu” azi, 16.05.2023. Instituțiile de învățământ care au avut standuri vizitate de elevii de clasa a VIII-a de la școlile gimnaziale din zonă, au fost: Liceul Tehnologic din Cogealac, Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu”, Liceul Tehnologic din Mihai Viteazu, Liceul Tehnologic “I. C. Bratianu” din Nicolae Bălcescu și instituția gazdă.

Standurile au fost minuțios pregătite pentru elevii de clasele a VIII-a, ofertele educaționale ale fiecărui liceu fiind expuse de elevi și cadre didactice dornice să promoveze propriile valori educaționale.

Elevii edeleni, ambasadori ai Parlamentului European, au făcut un tur al școlii pentru vizitatorii dispuși să descopere incinta renovată, clasele și dotările de care beneficiem și pe care le punem la dispoziția viitorilor elevi.

Festivitatea de deschidere a evenimentului a fost onorată de prezența primarului orașului Năvodari, dl Florin Chelaru, a doamnei inspector Luciana Șerban, a directorilor și cadrelor didactice participante la eveniment. Discursurile introductive ale oficialităților au fost urmate de un scurt program artistic, susținuți de elevi talentați ai liceului nostru ( Cojocea Irina, Turita Bianca, Roșca Georgiana Beatrice), după care toate standurile au fost luate cu asalt de elevi, din dorința de a se informa asupra opțiunilor pe care le au pentru anul școlar 2023-2024.

Urăm tuturor succes și alegeri cât mai inspirate!

Leave a Comment