Vineri, 28.02.2020, Liceul Tehnologic “Lazar Edeleanu” Navodari a organizat un eveniment dedicat sărbătoririi zilei de 1 Martie.
Mărțișorul – simbolul despărțirii de iarna si al intrării in suflete a noii primaveri, ne-a oferit ocazia de a organiza un târg de mărțișoare realizate de elevii noștri .
La confecționarea mărțișoarelor au participat elevii: Aliman Alexandra, Păun Ștefania , Taralunga Daniela, Vizitiu Bianca, Todinca Ana (clasa a IX-a D), Carare Mariana, Netcu Adelina (clasa a IX-a P2), Mădălina Catrina, Florian Marandici, Daniela Paraschiv, Nicoleta Vasile (clasa XI-a R), Georgiana Huculeci, Violeta Bucur, Andreea Mihalache (clasa a XII-a U), Borta Gabriela, Andries Georgiana, Lica Elena, Băldescu Mădălina, Târnoveanu Diana (clasa a XI-a U). Elevii au fost coordonați de doamnele profesor Filip Roxana, Vasile Cristina, Oprean Alina si Dna Sarchizian Laura.
Mărțișorul, un dar mic si neînsemnat dar plin de bucurie, menit sa ne îndrepte gândurile bune către cei dragi, a fost in egala masura un prilej de reînnoire a vechii tradiții. In acest fel, elevii noștri si deopotrivă profesorii s-au putut bucura din plin de aceasta sărbătoare .

Leave a Comment