Crăciunul nu înseamnă doar steluțe în brad și bucate pe masă! Craciunul este despre nașterea Domnului, cultivarea speranței în mai bine, a prieteniei, petrecerea timpului cu cei dragi, spunere de povești și cântarea colindelor! Crăciunul ne aduce aminte că trebuie să iertăm, să fim toleranți și să căutăm valoarea în jurul nostru, chiar dacă asta presupune un efort mai mare, uneori! Craciunul este despre crearea amintirilor frumoase, adunarea prietenilor și rememorarea trecutului! Crăciunul înseamnă să dăruiești zâmbete, bucurie, poate un bănuț, dar mai ales… armonie!
Azi, 20.12.2021, Liceul “Lazăr Edeleanu”, Năvodari a sărbătorit Nașterea Domnului, a intrat în spiritul sărbătorilor prin Secret Santa, o scurtă serbare și nelipsitul “Târg de Crăciun“! Cu toții am simțit bucuria de a dărui și de a primi, am gustat o bucățică de normalitate…
Sărbători binecuvântate personalului, fie el didactic, nedidactic sau auxiliar, elevilor noștri dragi și părinților! La cât mai multe experiențe plăcute! Să aprindem în inimile noastre lumina bucuriei și a iertării, a dăruirii și a faptelor bune!

Sărbători luminate!

 

Leave a Comment