Sâmbătă, 02.11.2019, elevii Liceului Tehnologic “Lazăr Edeleanu” Năvodari, au participat în număr mare, la proiectul național „România plantează pentru mâine” susținut de O.M.V.Petrom și Asociația pentru Ecologie și Turism Pro Eco Tur, în cadrul proiectului „Țara lui Andrei”. Activitatea a vizat plantarea a 100 de sălcii și 400 de frasini, în parcul Cișmea, din comuna Corbu. La acțiune au participat voluntari de la O.M.V.Petrom, de la Asociația pentru Ecologie și Turism Pro Eco Tur din Oituz, Galați, București, Brăila și elevi edeleni.

Cei 80 de copii, însoțiți de doamnele profesoare Alim Aisel și Mocanu Anca, au învățat o lecție importantă despre responsabilitatea pe care omul o are față de natură, despre investiția în viitorul nostru, al tuturor, oferind naturii ceea ce omul i-a luat. Copacii plantați au primit nume, într-un joc inventat de copii, aceștia bucurându-se de aer curat, de o companie plăcută, socializând și învățând lecția iubirii față de mediu.

Plecând de la convingerea că o țară înflorește din stăduința și conștiința fiecărui individ în parte, elevii edeleni au demonstrat, sâmbătă, spirit de echipă, entuziasm și responsabiltate, devenind un exemplu demn de urmat pentru comunitate.

Leave a Comment