Ieri, 24 aprilie 2024 a fost o zi specială, o zi de sărbătoare , când într-un peisaj festiv  şi cu emoţiile de rigoare am împărtăşit bucuria afirmării profesionale în cadrul Proiectului județean ”Cultivă-ți pasiunea!”, Concurs de talente, ediția a VIII-a, organizat de Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” Constanța în parteneriat cu Inspectoratul Județean Constanța și 26 de instituții școlare, la Palatul Copiilor.

Nimic nu se poate realiza fără pasiune, muncă şi dăruire.  Ne bucurăm şi o felicităm pe eleva noastră Roșca Beatrice Georgiana, clasa a X-a C, şi cu această ocazie pentru contribuţia pe care o are la creşterea prestigiului şcolii noastre şi a învăţământului năvodărean, prin munca de calitate pe care o desfăşoară. Anul acesta, ca și la ediția precedentă, ne-a reprezentat cu mândrie și a obținut Premiul I și trofeul. Eleva a interpretat vocal ”Doina fetei dunărene” din repertoriul Anetei Stan și ”Bujorel de la fereastră”, de Natalia Șerbănescu.

Adresăm mulțumiri și organizatorilor și juriului avizat care au făcut posibilă afirmarea performanţei prin asumarea tradiţiei.

Leave a Comment