Comunitatea eTwinnerilor din Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu“ Năvodari s-a reunit sub semnul încrederii dobândite prin recunoașterea titulaturii de Școală eTwinning în anul 2021.

Faptul că astăzi suntem în rândul școlilor cu o efervescentă activitate pe platforma eTwinning este dovada unei munci de echipă, o muncă de cooperare, de susținere si de recunoaștere internațională. Este munca unor profesori care au dăruit cu drag timpul lor liber pentru a păși cu succes spre un univers nou – universul eTwinning:Bulgariu Alina, Rîpeanu Arșaluis, Ciolpan Gabriela, Filip Roxana, Vasile Cristina,Oprean Alina și Nenciu Daniela. Devenind din ce în ce mai determinați, mai implicați și mai curioși, elevii noștri au dovedit că pot fi adevărați vectori ai schimbării, o schimbare pe care o dorim continuată cu succes.

Construim împreună speranța că acest an școlar ne va aduce noi șanse de a cunoaște, de a relaționa deopotrivă cu elevii și cu profesorii din școlile Europei, de a acumula abilități noi și, de ce nu, premii noi!

Ne dorim să fim o școală eTwinning model pentru alte școli. Judecând după numărul mare de elevi implicați și anul acesta în diverse proiecte europene, avem motive să credem că așa va fi!

Mult succes tuturor!

Leave a Comment