Ziua de 7 octombrie 2023 a fost marcată pentru Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu” Năvodari de participarea dnelor profesoare Alina Bulgariu și Alina Oprean la Seminarul National  organizat de către CENTRUL CARPATO-DANUBIAN DE GEOECOLOGIE (CCDG), organizație membră a FEE (Foundation for Environmental Education)  care a implementat Programele ECO-SCHOOLS, LeAF (Learning about Forests) și YRE (Young Reporters for the Enviroment).

Prezentarea activității derulate de CCDG în anul 2022-2023 a fost un bun prilej pentru reafirmarea dorintei tuturor scolilor participante de a duce mai departe educația pentru mediu și promovarea relațiilor durabile între tineri și mediul înconjurător.

Prezența Liceului Tehnologic “Lazăr Edeleanu” a fost încununată de obținerea unor rezultate remarcabile, având în vedere participarea națională de mare anvergură:

  1. PREMIUL IIIJurnalul ECO-SCHOOL
  2. MENȚIUNEConcursul Național ECO-SITE

Toate rezultatele obținute sunt efectul entuziasmului și seriozității cu care elevii noștri au primit și au privit participarea la toate activitățile dedícate programului ECO-SCHOOL. Evenimentul s-a incheiat în spiritul dorinței de participare la următoarele programe de educație pentru mediu, toate având ca scop central crearea unei societăți durabile.

Leave a Comment