Liceul Tehnologic “Lazar Edeleanu” Năvodari a dovedit calitatea actului educațional și a activităților extracurriculare europene prin implementarea misiunii de Scoala eTwinning și în anul 2022-2023, obtinand certificatul de Scoala eTwinning pentru anul școlar 2023-2024. De asemenea, proiectele eTwinning la care institutia noastra de invatamant a participat au fost recompensate cu Certificatul Național de Calitate.

In plus, activitatea școlii a fost recunoscută și premiată în cadrul concursurilor  naționale etwinning “ Meseriile Viitorului”, la care a participat eleva Bianca Dospinescu, coordonata de prof. Bulgariu Alina si “Calendarul eTwinning 2024”, unde avem alocată pagina lunii Februarie. https://ambasadoriietwinningromani.weebly.com/prima-pagin259/castigatorii-concursului-calendarul-etwinning-2024 .

Echipa eTwinning este mandra de recunoașterea activității sale, dar în același timp conștientă de responsabilitățile viitoare și promite sa continue aceasta misiune și în acest an școlar, prin implementarea de noi proiecte eTwinning:  Vote4Democracy Ambassadors, proiect eTwinning derulat în colaborare și coordonare cu liceu E.P.A.S din Croația și alte școli E.P.A.S și non-E.P.A.S din Croația, Romania, Bulgaria, Spania si Grecia.

Leave a Comment