Elevii Liceului Tehnologic Lazăr Edeleanu Navodari au participat in aceasta perioada la diverse activități dedicate tinerilor cu ocazia desfasurarii Săptămânii Europene a Tineretului. Aceste activitati au fost fie initiate de institutia noastra de învățământ , fie in colaborare cu alte institutii.

Astfel, elevii au prezentat in cadrul unei activitati online, aptitudinile dezvoltate si dobandite in urma participării la proiectele eTwinning.  Acestia au prezentat celorlalti tineri din cadrul liceului importanța învățării prin proiecte si ce impact au avut acestea asupra dezvoltării lor personale si profesionale. Elevele au folosit aplicatia bookcreator si au lucrat in colaborare.

De asemenea, tinerii noștri edeleni au atins tema schimbării climatice si au realizat o prezentare cu privire la poluarea apei, folosind atat materiale preluate dar si create de ei în cadrul proiectului eTwinning Sea Us in LiterArture.

Continuând colaborarea cu DAS Navodari, elevii au participat la activitatea propusa de această instituție , având titlul” Dăruiește din timpul tău”. Acestora le au fost prezentate beneficiile voluntariatului si ce înseamnă sa participi activ la viața comunitații.

In plus, domeniul sănătății  nu a fost neglijat, un reprezentant al Agenției Naționale de Antidrog invitându-i pe elevii liceului nostru la conștientizarea impactului negativ al consumului de droguri asupra sănătății lor

Leave a Comment