Începând de luni intrăm în Săptămâna Europeană a Competențelor profesionale 2019. În acest context, pe raza județului Constanța se vor organiza târguri de toamnă pe acest profil.

Unităţile şcolare, împreună cu operatorii economici- parteneri ai învăţământului profesional și dual,  îşi vor expune oferta de formare pe parcursul unei zile, între orele 9.00 și 17.00, în municipiul Constanța, Cobadin, Mangalia, Năvodari și Cernavodă. Pentru orașul nostru este programată ziua de miercuri, 16 octombrie, zi în care Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari va găzdui Târgul de toamnă al ofertelor educaţionale din învăţământul profesional ”Știu să-mi aleg meseria”, Ediția a V-a.

Vizitatorii târgului – elevi de la școli gimnaziale și părinți – vor putea beneficia de consiliere pentru carieră și de informații despre calificările profesionale preferate. Și în acest an, Liceul Tehnologic ”Lazăr Edeleanu” este prezent la eveniment cu oferta sa de pregătire pentru învățământul profesional.

Evenimentul  este deja marcat pe harta europeană a proiectului, iar acțiunile dedicate promovării învățământului profesional și dual, bunele practici, rezultatele și oportunitățile de colaborare vor fi distribuite și pe mediile de socializare.

Leave a Comment