Azi, 04.04.2023, în cadrul proiectului european ECOvocacy, Caravana “Cetățean mare pentru mare”, am celebrat împreună cu oaspeții noștri, Luna Pădurii.
În paralel, s-au desfășurat mai multe ateliere pe tematica dată. Astfel, implicarea elevilor în plantarea copacilor din curtea școlii, s-a realizat în ciuda vremii nefavorabile. Livada din curtea școlii prinde contur, spațiul verde fiind îmbogățit cu pruni, nectarini și meri. Atelierul de Storytelling a scos la iveală talentele literare ale elevilor, Atelierul Calendarului tematic s-a finalizat cu un produs inedit, creat de elevii clasei a XI-a Uman, iar expoziția de fotografie a reprezentat o dovadă în plus a simțului estetic, manifestat în imagini.

Luna Pădurii a reprezentat o oportunitate de a împleti talentul literar artistic cu simțul practic, frumosul cu utilul, de a comunica și de a oferi exemple de bune practici în zona protecției mediului și a educației spiritului civic!

Partenerii noștri: Crucea Roșie, Filiala Constanța, Primăria Năvodari, ATDD și Circular Ways, Norvegia, au fost prezenți prin reprezentanții lor, întâlnirea fiind una interactivă și relaxantă, plină de energie pozitivă și spirit de echipă.

Leave a Comment