Ceea ce definește un proiect internațional eTwinning este colaborarea dintre parteneri în vederea realizării unor produse comune ce pot dovedi creativitatea, spiritul de analiză al colaboratorilor dar și calitatea de material pedagogic.

În această direcție se conlucrează și în cadrul proiectului eTwinning Down EU Avenue, proiect dedicat promovării valorilor europene și în care sunt implicate Școli Ambasador ale Parlamentului European din Croația, România, Bulgaria, Spania. Proiectul a debutat în Septembrie 2022 și se va finaliza în Mai-Iunie 2023, cu activități dedicate Zilei Europei.

Astfel vă invităm sa vizualizați si sa folosiți ca material didactic Calendarul Colaborativ 2023, realizat de către elevii noștri. Dacă doriți sa aflați mai multe informații despre Uniunea Europeană și date importante din istoricul acesteia, materialul realizat de elevi este ceea ce vă trebuie.

Un alt produs colaborativ realizat în lunile Decembrie Ianuarie, alături de cel descris deja, este și Bradul de Crăciun interactiv, realizat cu aplicația thinglink .

https://www.thinglink.com/scene/1650170712268210178

Leave a Comment