Echipa E.P.A.S a Liceului Tehnologic “Lazăr Edeleanu”  a promovat comunitatea GEYC în școala lor, pentru a facilita accesul colegilor lor la  informații și oportunități pentru tineri oferite de Uniunea Europeană.

Astfel prin activitățile de promovare sau informare desfășurate atât de ambasadori juniori cât și seniori, echipa a câștigat Premiul al III- lea  în cadrul Campaniei “Adu Comunitatea GEYC un școala ta” din luna martie 2023.

Drept recompensă, o echipă formată din coordonatorul E.P.A.S, prof. Ciolpan Gabriela și două eleve ambasadoare ale clasei a X-a Uman, Răileanu Anne- Mary și Teliman Denisa, a participat la o tabără de 2 zile la Bran, în perioada 17-19 martie,organizată de GEYC și numită “Changemakers Bootcamp”. În cadrul acestei tabere, participantii au luat parte la prezentări cu privire la  cele 4 portofolii pe care se axează GEYC, la proiectele pe sustenabilitate și prezentări despre leadership. De asemenea au existat și ateliere de lucru în cadrul cărora participanții au creat idei de viitoare proiecte cu tematică diferită pe care le-au prezentat apoi in plen. Tabăra s-a încheiat cu festivitatea de premiere a celor 3 licee: Colegiul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” București,  Colegiul Economic Viilor București și Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu” Năvodari.

Echipa participantă revine în scoală cu noi idei de conținut dar și forma pentru viitoare activități E.P.A.S.

Leave a Comment