Liceul Tehnologic “Lazar Edeleanu” Năvodari s-a remarcat în acest an școlar cu rezultate deosebite la olimpiade și concursuri naționale.

Astfel, putem menționa faptul ca în cadrul Olimpiadei Naționale de Limba Engleza, faza judeteana, secțiunea A, institutia noastra de invatamant s-a prezentat cu un lot format din 12 elevi, dintre care 8 au obținut peste 85 puncte, iar 3 au fost recompensați cu Mențiune: 1 mentiune, clasa a IX-a, prin eleva Ciurea Anamaria Alexandra( 93 puncte) și 2 mentiuni la  clasa a X-a,  prin elevii Chiru Rianna si P.M( ambii 90 puncte). Elevii au fost coordonați de doamnele profesoare: Ciolpan Gabriela si Olariu Mihaela ( clasa a IX-a), Fevga Alina( clasa a X-a) si Ripeanu Arsaluis Luiza ( clasa a XI-a).

În ceea ce privește Limba Rusă, elevele Evsei Iuliana, clasa a IX-a, si Scurtu Anastasia, clasa a X-a, s-au calificat la Olimpiada de Limba Rusă, faza națională, fiind coordonate de doamna prof. Nina Halca.

Este nevoie sa mentionam si OLAV, Olimpiada Lectura ca Abilitate de Viata, deoarece elevul Filip Sebastian Emanuel a primit Premiul al III-lea, acesta fiind coordonat de doamna prof. Vasile Maria Cristina.

In plus, Olimpiada la disciplina Religie, faza locala, a adus bucurie elevei Duta Maria, care a ocupat locul 1 cu 100 puncte, conform rezultatelor inițiale. Eleva a fost coordonată de domnul profesor Atomei Gheorghe.

În ceea ce privește concursul Made for Europe 2024, se specifica faptul că s-au înregistrat următoarele distincții: Premiul al II-lea, sectiunea etwinning, câștigat de eleva Cojocea irina Denisa, coordonata de prof. Ciolpan Gabriela, si Mentiune, sectiunea Erasmus+, obtinuta de elevul Cusmenco Catalin-Ionut, coordonat de prof. Bulgariu Alina.

Dorim sa felicitam elevii participanți și profesorii coordonatori pentru implicare și dedicare, și de asemenea urăm succes celorlalți elevi care mai au etape de parcurs.

Leave a Comment