Liceul Tehnologic “ Lazăr Edeleanu “ Năvodari a participat la concursul național Made For Europe 2024, faza județeană, atât la secțiunea eTwinning cât și Erasmus.

În cazul secțiunii eTwinning, echipa E.P.A.S a participat la concurs cu proiectul eTwinning “Down EU Avenue”,derulat în anul școlar 2022-2023, desfășurat în colaborare cu alte școli EPAS și non- EPAS. Imaginea interactivă a bulevardului cunoașterii european, prezentată de ambasadoarea Irina Denisa Cojocea a impresionat juriul si a obținut Premiul al II- lea. 

De asemenea, în cadrul expoziției din afara concursului, ambasadorii au diseminat și proiectul actual de colaborare, “Vote4Democracy Ambassadors”. Echipa E.P.A.S a fost coordonată de dir.adj.prof. Ciolpan Gabriela. 

În ceea ce privește secțiunea Erasmus+, echipa proiectului Erasmus “To a Sustainable Future with Green Steps”, coordonata de prof. Bulgariu Alina a fost reprezentată de elevul Cusmenco Cătălin Ionuț. Acesta a prezentat sera verticală realizată de echipa de proiect și utilitatea acesteia, obținând Mențiune în concurs. De asemenea același proiect a fost diseminat și în cadrul expoziției prin produsele realizate în proiect cu imprimanta 3D.

Participarea de azi, 22.03.2024, dovedește calitatea proiectelor europene implementate in cadrul instituției noastre de invatamant, Școală Europeană, și implicarea echipei de proiecte europene. 

Felicitări tuturor!

 

Leave a Comment