Luni, 13.06.2021, la Liceul Tehnologic ,,Lazăr Edeleanu”, a avut loc o activitate de prevenire desfășurată în cadrul campaniei naționale “Munca fără forme legale-un pas mai aproape de traficul de persoane”.

Activitatea a vizat informarea elevilor și a cadrelor didactice care au participat la eveniment, cu privire la problematica traficului de persoane, cauzele și diferitele forme de manifestare, atât prin intermediul rețelelor de socializare, cât și în viața reală.

Dinamismul, curiozitatea și buna comunicare, au reprezentat termenii cheie, care au definit activitatea noastră.

Parteneriatul dintre școala noastră și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Constanța și C.J.R.A.E, prin reprezentant- psiholog Crudu Gabriela, a fost unul fructuos, concretizat prin activități la clasă, de informare a adolescenților cu privire la pericolele  traficului de persoane în societatea contemporană și la mijloacele de prevenire a situațiilor în care aceștia ar putea deveni victime.

Elevii edeleni, alături de dir. adj. Filip Roxana, Psiholog școlar Crudu Gabriela, Prof. Fevga Alina, au vizionat filme și spoturi tematice pe tema prevenirii traficului de persoane, au pus întrebări și s-au implicat activ în această activitate, care a stârnit, realmente, interesul tuturor, prin noutatea și utilitatea informațiilor vehiculate.

                    Dir. adj. Filip Roxana

Leave a Comment