Rezultatele unei munci de echipă într-un ritm și efort susținut, nu întârzie să apară.

Astfel, Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu ” Năvodari,  certificat în luna Mai 2022 ca Școală Ambasador a Parlamentului European,  a obținut Mențiune, cu un punctaj de 98 de puncte, în urma participării la Concursul Național Lider European organizat pentru licee, de către Reprezentanța Comisiei Europene din România.

Lider European este un concurs de proiecte,ce pot aduce o schimbare în comunitatea locală din care fac parte candidații.

Proiectul depus de echipa formată din cei 4 ambasadori juniori: Mocanu Marius- Ionuț,  Cojocea Irina- Denisa, Cozma Elena si Turiță Maria Bianca și coordonată de doamna director adj. prof. Ciolpan Gabriela, propune amenajarea  unei curți interioare a instituției și transformarea ei în spațiu exterior de învățare.  Elevii edeleni au creat machete și au realizat un tur virtual al spațiului proiectat de ei.

Obiectivele proiectului lor sunt: stimularea colaborării și a cooperării între elevi, promovarea stării de bine, învățarea activă centrată pe elev, toate acestea încadrându-se și în tema anului 2022, propusă de Comisia Europeană- New European Bauhaus.

Leave a Comment