Vineri, 22 februarie, Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu”, Năvodari, în parteneriat cu Casa de Cultură “Pontus Euxius”, a organizat Serbarea de Dragobete, având ca invitaţi pe elevii şcolii gimnaziale “Tudor Arghezi”, coordonaţi de d-na Stana Petrica şi reprezentanţii televiziunii LTV, evenimentul devenind subiect de ştire locală.

Programul a fost unul variat, conţinând şi elemente de interactivitate, publicul, alcătuit din liceeni şi elevi invitaţi, fiind provocat să răspundă la întrebări de cultură generală, soldate cu premii în cărţi, în cadrul concursului “Ambasadorii bibliotecii”, propus de Casa de Cultură.

Atmosfera a fost animată de Zumba “La nunta asta”, melodia “Ploaia”, cântată la chitară, de momentul artistic “Dragoste rurală”, “Jocul iubirii”, moment de vals, sceneta “D’ ale carnavalului”, adaptare după I.L.Caragiale, parodia “Romeo şi Julieta”, momentul liric “Poeţii şi dragostele lor”, melodia “Stele”, interpretată la chitară, totul finalizându-se într-o atmosferă de festivă.

Astfel, sărbătoarea iubirii la edeleni, a fost celebrată cu răsete, dans şi voie bună, convingerea noastră fiind aceea că doar iubirea ne face mai frumoşi, mai puternici şi ne asigură evoluţia!

Director,                                                                                                           Consilier de imagine,
Pătrană Constantin                                                                                        Filip Roxana

Leave a Comment