Astăzi ne-am reunit în cadrul festivității de premiere a claselor de pe filiera tehnologică, pentru a celebra finalul unui an școlar plin de realizări și provocări.
Acest an școlar a fost unul deosebit, în care elevii și-au demonstrat nu doar cunoștințele tehnice, dar și capacitatea de a inova și de a găsi soluții creative la probleme complexe.
Felicitările noastre se îndreaptă către toți elevii care au muncit din greu, dar în special către cei care s-au aflat astăzi la festivitate, premiați pentru excelența lor. Realizările lor sunt dovada clară a dedicării și perseverenței. Ei sunt cei care vor modela viitorul societății noastre și suntem mândri de fiecare în parte!

Dragi profesori, vă mulțumim pentru devotamentul și pasiunea cu care v-ați ghidat elevii. Eforturile voastre au fost esențiale în dezvoltarea abilităților și cunoștințelor lor.

Stimați părinți, vă mulțumim pentru sprijinul necontenit și pentru că ați fost mereu alături de copiii voștri, încurajându-i să își urmeze pasiunile și să își depășească limitele.

Încheiem acest an școlar cu mândrie și optimism, privind cu încredere către viitor. Vă dorim tuturor o vacanță plăcută și binemeritată și abia așteptăm să ne revedem, gata să începem un nou capitol de succes și inovație.

Felicitări încă o dată și vacanță plăcută, revigorantă!

Leave a Comment