La Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu”, elevele clasei de sportivi scriu, zi de zi, o istorie frumoasă. Drumul lor spre glorie, presărat cu medalii și steaguri tricolore fluturânde, este pavat cu eforturi inimaginabile, cu sacrificii și dorința de afirmare în planul sportului românesc și internațional! Verbul a face se conjugă zilnic, dovadă stau premiile obținute la Campionate Naționale și Europene.

Cadrele didactice în frunte cu direcțiunea , țin să felicite echipa coordonată de doamna prof. Grijuc Georgeta, față de care avem un respect deosebit, ce nu poate fi măsurat în cuvinte !

Dintre rezultatele la competiții din anul 2020 ale canotoarelor noastre, enumerăm:

  • Campionatul European organizat la Belgrad, Serbia, în care elevele Ruscuta Alexandra și Dumitru Mariana au ocupat LOCUL I (8+1)
  • Campionatul Balcanic, organizat la Belgrad, Serbia, în care Robitu Elena s-a plasat pe LOCUL AL II-LEA (4X)
  • Campionatul Național al României, organizat la Iași, eleva Mocanu Elena ocupând LOCUL I( 2X și 2-), Robitu Elena, Ruscuta Alexandra, Dumitru Mariana, LOCUL AL II-LEA,  Robitu Elena, Ruscuta Alexandra, Mocanu Elena și Dumitru Mariana LOCUL I (4-) și LOCUL al III-lea (4X)
  • Cupa Federației Române de Canotaj (Orșova), la care elevele Robitu Elena, Ruscuta Alexandra, Mocanu Elena și Dumitru Mariana au ocupat LOCUL I(4-) și Robitu Elena și Ruscuta Alexandra, LOCUL al II-lea
  • Campionatul Național de Fond, desfășurat la Timișoara, unde elevele noastre: Robitu Elena, Ruscuta Alexandra, Mocanu Elena și Dumitru Mariana s-au plasat pe LOCUL al III-lea (4X),
  • Cupa Federației Române de Canotaj Ergometru (Năvodari), în cadrul căreia elevele Robitu Elena, Ruscuta Alexandra, Mocanu Elena și Dumitru Mariana s-au poziționat pe LOCUL al III-lea.

 Rezultatele elevelor noastre sunt o dovadă vie că valoarea, tenacitatea, dăruirea și pasiunea nu sunt doar vorbe lipsite de esență, ele sunt trăite, zi de zi, construind personalități puternice, adevărate modele pentru colegii de generație!

Director,                                           Director adjunct,

Pătrană Constantin                       Filip Roxana

Leave a Comment