Elevii Liceului Tehnologic ” Lazăr Edeleanu” , coordonaţi de Prof. Filip Roxana, s-au implicat alături de copiii de la Centrul de zi din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, Năvodari, într-o serie de activităţi prilejuite de Ziua Vârstnicului, sărbătorită pe data de 1 octombrie.

Aceştia au confecţionat felicitări, folosindu-se de talentul şi imaginaţia lor, au gândit mesaje pline de afecţiune pentru pensionari, în cadrul unor activităţi comune a voluntarilor şi a copiilor din centru.

Pe data de 2 octombrie, vârstnicii din oraşul nostru au fost plăcut surprinşi de îmbrăţişarea primită odată cu felicitarea oferită din suflete curate de copii.

Concluzia elevilor implicaţi în acţiunea de voluntariat a fost aceea că respectarea bunicilor este fundamentul unei educaţii sănătoase, ea dă valoare existenţei noastre şi pregăteşte noile generaţii pentru un viitor mai bun.

Director,                                                                                                                                                     Consilier de imagine,

Pătrană Constantin                                                                                                                                  Filip Roxana

Leave a Comment