Joi, 09.05.2019, la ora 11:00, în cadrul Liceului Tehnologic “Lazăr Edeleanu”, Năvodari, a avut loc activitatea intitulată “Relaţia dintre grădiniţă, școală, familie și societate”, o dezbatere din cadrul proiectului “Educaţia ne unește”, la care au participat elevii claselor a XII-a U și a IX-a P, coordonaţi de prof. Vasile Cristina și prof. Filip Roxana.
Dezbaterea a avut ca punct de plecare mottoul lui E. Kant, “ Omul nu poate deveni om, fără educaţie! ”, iar opiniile au fost nuanţate, făcându-se trimitere, inclusiv, la situaţii reale de viaţă. Elevii au fost provocaţi să realizeze jocuri imaginative, de punere a propriei persoane în anumite ipostaze, să-și argumenteze opiniile și să detalieze, corespunzător, răspunsurile.
Activitatea s-a dovedit a fi una dinamică, după mărturisirile elevilor implicaţi, iar discuţiile au fost prolifice, dorite a fi repetate ca experienţă de dialogare pe baza unui subiect care stârnește, tuturor, interesul.

Director,                                                                                                                                                             Consilier imagine,
Prof. Pătrană Constantin                                                                                                                                Prof. Filip Roxana

Leave a Comment