Proiectul cu fonduri norvegiene Ecovocacy Active Citizen Fund RO2020/ACF_A3_MM_40, a ajuns azi la final! Conferinta de încheiere a acestui proiect a avut loc la Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu “, unde și-au dat întâlnire toți partenerii proiectului, cu excepția celor din Norvegia: Primăria Năvodari, Crucea Roșie, filiala Constanța și ATDD. După obiceiul specific, de primire a invitaților cu pâine și sare, cu cântece dobrogene interpretate de eleva Roșca Georgiana Beatrice, deschiderea evenimentului a oferit prilejul rememorarii unor momente deosebite, din cadrul activităților specifice proiectului, care a vizat conștientizarea și informarea temeinică cu privire la problemele de mediu și eventualele soluții.
Fiecare partener si-a expus partea de contribuție la proiect, iar elevii edeleni care au participat la schimbul de bune practici în Norvegia, au împărtășit din experiența lor minunată pe parcursul celor cinci zile de mobilitate.
Finalul activității a fost marcat de înmânarea certificatelor participanților la proiect și de o sesiune Q&A, într-o atmosferă prietenoasă, plină de voie bună și încântare!
Mulțumim tuturor partenerilor din proiect!

Leave a Comment