Miercuri, 07.12.2022, în cadrul Liceului Tehnologic ,, Lazăr Edeleanu”, Năvodari, s-a desfășurat Atelierul de informare și diseminare, ,, Bune practici ale instituției în calitate de Școală eTwinning” privind activitatea desfășurată pe ultimii doi ani în proiectele eTwinning și Erasmus+.

La activitate au fost prezenți elevi ai școlilor gimnaziale: ,, George Enescu”, ,, Grigore Moisil”, ,,Tudor Arghezi” și ,, Gheorghe Lazăr”- Corbu, alături de doamnele directoare și cadre didactice, scopul fiind unul colaborativ între instituții, elevii fiind principalii beneficiari.

Unul dintre obiectivele fixate la întâlnire este tocmai acela de a se implica într-un proiect eTwinning comun, care să înlesnească o mai bună cunoaștere între elevii din anii terminali de la școlile gimnaziale și cei din primii ani de liceu.

În cadrul activității, elevii au avut ocazia să formeze echipe mixte ( elevi de liceu și gimnaziu), sarcina de lucru fiind aceea de a realiza felicitări de Crăciun, cu ajutorul aplicației CANVA, forma printată a acestora reprezentând o amintire a evenimentului și un semn al unei bune relaționări pe viitor, în cadrul unor proiecte europene comune.

Leave a Comment