Pe jumătate metaforă, dar complet autentic, Apus pentru un răsărit a devenit, dintr-un proiect intim al clasei a XI-a R, a campanie abordată cu responsabilitate, cu dragoste, cu  dăruire.

O expoziție cu fotografiile realizate în vacanță de elevii clasei a devenit prilejul pentru strângerea unor fonduri, sub forma donațiilor, din partea  elevilor și profesorilor liceului nostru, toți sensibilizați de cazul Iulianei Vasilache, tânăra de 20 de ani, din Năvodari, care are mare nevoie de ajutorul semenilor, într-o perioadă dificilă a vieții ei. Cazul Iulianei Vasilache a generat ințiative semnificative de implicare, dar și de punere în practică atât la nivelul liceului, cât și în întreg orașul, iar tema fotografiilor acțiunii de astăzi – apusul- s-a dorit  pretextul pentru un nou început

Coordonați de dirig. Cristina Vasile, copiii au dovedit că latura artistică a fiecăruia dintre ei poate fi apreciată și răsplătită, iar această răsplată, să devină, la rândul ei, un ajutor important.

Elevii clasei a XI-a R mulțumesc tuturor colegilor și profesorilor  pentru susținerea campaniei și pentru atenția cu care au întâmpinat inițiativa.

 

Leave a Comment