O zi aparte, dedicată unei arte zămislită în zorii culturii omenirii, o artă care își merită ne-uitarea, întrucât este reflexia umanului în complexitatea lui morfologică.

Într-un asemenea context al celebrării TEATRULUI – prin implicarea activă a doamnelor Elena Matei, Dora Botaș, Gabriela Roșca, reprezentante ale Casei de Cultură „Pontus Euxinus”, din Năvodari – Edelenii, elevi ai claselor a X-a Uman și a X-a Real, coordonați de doamna profesor Lăcrămioara Zăbavă și de doamna bibliotecar Laura Sarchizian, au reîntâlnit-o pe îndrăgita actriță, Liliana Cazan, care le-a împărtășit cu bucurie dezinvoltă frumusețea profesiei, izvodită din provocări cathartice, din emoții dezinhibate, din dorul de libertate a ființei.

Am trăit împreună un moment special. Călăuziți de binecunoscuta doamnă a teatrului constănțean, ne-am așezat în lumina reflectorului. Am decodificat un altfel de mesaj. Am simțit acea trăire autentică, eliberată de clișee, debarasată de blocaje emoționale, de prejudecăți. Am simțit altfel Viața. Trăită cu suflet de artist.  

Leave a Comment